Bespaar tot 60% op saneren asbesthoudende flenspakking

Door Storm Industriediensten.

Storm Industriediensten saneert sinds kort op grote schaal asbesthoudende flenspakkingen, in samenwerking met Batteryspray. Wij passen een efficiënte techniek toe, waarbij een deken van nevel over de flensverbinding wordt gelegd. Asbestvezels slaan met de nevel neer, waardoor blootstelling uitgesloten is. De methode is succesvol en de vraag vanuit de industrie is dan ook enorm.

Voorheen moest een complete opstelling met tenten, douches en adembescherming opgetuigd worden. Onze methode is veel simpeler en veiliger, waardoor wij een enorme besparing kunnen realiseren. Bovendien is de hoeveelheid afval fors beperkt. De speciale nevel (met de eventuele asbestvezels) wordt opgevangen en na afloop samen met doeken en handschoenen gemakkelijk en veilig afgevoerd. Een onlangs goedgekeurde validatie van Batteryspray stelt ons zelfs in de gelegenheid om (naast 30-60% ook) 60-100% chrysotiel houdende pakkingen te saneren.

‘Efficiëntie zonder concessies’ is al jaren een credo van Storm Industriediensten. We kijken voortdurend waar we dienstverlening kunnen verbeteren zonder concessies te doen qua veiligheid, gezondheid of omgeving. Storm ziet het goed invullen van deze ‘efficiëntie zonder concessies’ als het bestaansrecht van de onderneming.

Storm werkt dagelijks met honderden multifunctionele medewerkers voor de grootste bedrijven in (petro)chemie, staal en energie op het gebied van industriële reiniging, operationele ondersteuning en klein technisch onderhoud.

Voor meer informatie of een demonstratie op locatie kunt u contact opnemen via www.storm.nl

Foto: Presentatie van Storm en Batteryspray op Shell Chemie in Moerdijk

Kom direct met ons in contact

Wij komen bij u langs om de situatie op te nemen en doen u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Bespaar tot 60% op saneren asbesthoudende flenspakking