Totaalconcept Industriële reiniging

Storm weet door ervaring en een handmatige insteek een ongekende efficiëntie te realiseren. Hierbij staat de vraagstelling van de klant centraal en wordt de inzet van zwaar equipment waar mogelijk beperkt.

Kennis is de garantie voor optimale reiniging tegen de laagste kosten.

Storm Industriediensten kan de volledige regie en/of zelfstandige uitvoering van alle werkzaamheden op het vlak van industriële reiniging en aanverwante diensten voor haar rekening nemen. We maken gebruik van mogelijkheden in eigen huis, maar werken ook samen met vaste partners. Uiteindelijk maakt de kennis van onze mensen altijd het verschil om de beste oplossing te leveren.

Ontzorging is het uitgangspunt en besparing is het resultaat. Onze jarenlange ervaring staat borg voor enorme inventiviteit om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren met zo beperkt mogelijke inzet van zwaar equipment.

Uw vraagstuk is het vertrekpunt van onze oplossing, waarbij wij rekening houden met alle bijkomende factoren als veiligheid, kosten, ergonomie, milieu en doorlooptijd. Wij zien deze dienstverlening als een continu verbeterproces.

Met ons zelf ontwikkelde management- en kwaliteitssysteem monitoren en evalueren we de dienstverlening voortdurend. Waar nodig (of gewenst) wordt de dienstverlening aangepast; kostenbesparing, operationele efficiency en het minimaliseren van stilstanden zijn de positieve gevolgen van deze aanpak.

jaar ervaring in de industrie

uren zonder LTI in Petrochemie

Tevreden klanten

Bezoekadres

Dienstenstraat 1-5,
3161 GN Rhoon

Telefoon

010 506 6363

Email

info@stormindustriediensten.nl

Storm Industriediensten

KvK: 24158246
BTW: NL8235.81.901.B02

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden

Stuur ons een bericht.